Waar moet ik poppen kopen om te spelen?

Poppen om te spelen.

Mijn eerste keuze was om poppen te kopen om te spelen op de eerste veiling in het Kinderhuis, dat was in mijn stad. Na de veiling ging ik naar mijn lokale speelgoedwinkel om de goedkoopste pop te halen om te spelen die ik kon vinden. Ik was niet erg blij met de prijzen, vooral de grote die ik kocht. Dus ging ik terug naar het Kinderhuis en vroeg hen of ze een kleinere pop konden maken om te spelen. Ik wilde de kleinere pop kopen, maar ze zeiden dat ze alleen poppen hadden om te spelen die even groot waren. Ze vroegen me ook om mijn naam en hoe ik mijn ouders had ontmoet. Ik vertelde ze de waarheid, dat was dat ik de enige in mijn stad was die met een pop kon spelen. Wie kent de pop, de belettering? Dus maakten ze een kleine pop voor me en stuurden hem naar mijn huis. Het was erg klein, maar mijn kleine meisje vond het geweldig. In ongeveer 6 maanden, had ik een kleine pop van mijn eigen. Ze speelde met het de hele tijd en we zouden veel toneelstukken hebben. Ik werd zelfs een pop genoemd door de school en door mijn vrienden. Ik was een klein meisje, dus ik was altijd klein. Ik was zo blij. En ik hield van elk moment met de pop.

Op zevenjarige leeftijd wilde ik een pop worden. Ik wist niet dat het de eerste pop zou zijn die ik ooit zag. Ik was in het huis van mijn ouders aan het spelen met een klein meisje. En ik had een droom. Om een klein meisje te zijn. Selbst wird pop vergelijk einen Anlauf sein. Ik had mijn eigen kamertje. Maar ik was nog geen echt meisje. Maar deze droom kwam pas vele jaren later uit. Vandaag ben ik een echt klein meisje, dat kan worden gevonden in vele poppenwinkels en op het internet. Ik speel graag met poppen. Ze zijn niet echt, maar ze maken me gelukkig. Ik ben geen klein meisje, maar ik doe graag alsof. Deze blog stelt me ook in staat om mijn mening te uiten over de poppen die ik bezit. Deze blog staat ook open voor elke persoon die wil meedoen. Ik zal zeer dankbaar zijn als je dat doet. Gelieve u vrij te zijn om zich bij ons aan te sluiten als u gelijkaardige belangen hebt. Als u wilt helpen bij het maken van een blog voor mijn speelpoppen, de manier waarop ik mijn eigen poppen doe is het creƫren van mijn eigen poppenhuis. Het is echt eenvoudig en zeer de moeite waard. Tot nu toe heb ik ongeveer 1.500 poppen gemaakt voor mensen om te kopen. Mijn poppen zijn echt gedetailleerd en ik probeer ze er echt mooi en perfect uit te laten zien. Mijn poppen zijn de beste poppen van mijn leven, vanwege hun eenvoud en kwaliteit.