Waar dergelijke poppen te kopen?

In het winkelcentrum. Je moet voorzichtig zijn, maar dat is een geweldige manier om te gaan winkelen.

Een paar weken geleden speelde ik met een pop genaamd Mandy. Ze is een mooi klein meisje en ik heb een speciale voorliefde voor deze bijzondere pop. Het meisje is gekleed als een kleine prinses en ze is echt heel mooi. Ik heb ook haar wit en zwart geschilderd. Dit is de eerste keer dat ik haar zo schilder. Ik kan niet echt uitleggen waarom, want ik hou niet echt van de manier waarop de pop eruit ziet als ze wit is of wanneer ze is gekleed in het zwart. Dies wird sehr wohl imposant sein, vergleicht man es mit Gouden Schaar Geldermalsen. Als ik met Mandy speel, doe ik meestal veel tekenen of schilderen, maar het maakt me niet echt genieten van mijn pop veel. Ik weet zeker dat alle mensen die geïnteresseerd zijn in poppen voor het spel hebben gemerkt dat de poppen kijken een beetje grappig in de foto's. Maar dit is geen probleem voor mij. Al mijn poppen zijn helemaal opnieuw geschilderd. Ik doe dit nu ongeveer drie jaar, en ik hou van hoe mijn poppen eruit zien. Ik hou niet van de manier waarop ze eruit zien als ik gekleed ben met een zwarte pruik of een groot hoofd, maar het is geen probleem voor mij. Wat ik wil zeggen is dat het me blij maakt om met mijn poppen te spelen, en dat is wat ik leuk vind. Als ik de pop wil schilderen, doe ik het en ik hou van de manier waarop het eruit ziet.

"Als jongen was ik erg beïnvloed door wat ik las. Toen ik klein was las ik de verhalen van prinsessen, en ik herinner me dat ik dacht dat ik wilde zijn zoals zij. Later werden mijn poppen veel realistischer en wilde ik realistische poppen maken. Ik dacht, nou, dat klopt niet. Ik zal niet zoals de prinsessen zijn. Ik was altijd een beetje opstandiger. Maar ik vond het altijd leuk om met mijn poppen te spelen. De meisjes waar ik mee speel, spelen ook wat meer. Dus ik denk dat ik iets meer moet doen als prinsessen. Dies wird wirklich erstaunlich sein, vergleicht man es mit pop. Ik dacht dat ik het misschien wel kan. Dat doe ik al zeven jaar. Nu is het tijd om mijn best te doen. Ik denk aan de volgende grote stap en ik zal u allen spoedig vertellen. Ik zal het jullie allemaal laten weten. Ik zal het erg jammer vinden dat ik het niet kan doen.

Een paar dagen geleden las ik een artikel over hoe ik voor mijn pasgeboren dochter ben gaan zorgen. Ik wilde hier commentaar geven, want ik heb echt nagedacht over dit sinds ik voor het eerst ontdekt over de baby pop project en het was erg ontroerend. In het artikel werd vermeld dat ik veel dingen voor haar zal doen. Ik zal haar helpen om te groeien als een baby, om te leren spreken, te lezen, te dansen en te spelen met de andere poppen en om haar haar eigen poppen te maken.