Inkomsten genereren

Je moet niet vertrouwen op onze post voor informatie over pop en de functies als het verkeerd zou kunnen zijn. We moeten er het beste van maken. We willen alle feiten over poppen en hun functies voor onze lezers. Dit is een grote verantwoordelijkheid die wij serieus nemen. Als we een fout maken in informatie of als we het niet leuk vinden, zullen we niet aarzelen om dit te doen, tot onze diepste spijt. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op of neem contact op met de eigenaar van de website, de heer Jan Visser.

Begrijp alsjeblieft dat we een klein familiebedrijf zijn en dat we een enorme lijst hebben van klanten die van over de hele wereld naar ons toe komen. Het grootste probleem is dat veel van onze klanten zijn ook potentiële kopers die op zoek zijn naar een goede prijs en de tevredenheid die afkomstig zijn van de wetenschap dat ze een pop die eruit ziet alsof ze deden toen ze jong waren.

Houd er rekening mee dat de inhoud van deze website strikt een privécommunicatie is naar onze lezers en dat alleen degenen die een wederzijdse overeenkomst en een persoonlijke overeenkomst hebben, deze mededeling kunnen ontvangen. Voor ons als bedrijf en onze gelieerde ondernemingen is de content slechts een deel van ons bedrijf. We kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor eventuele schade die zich op enigerlei wijze kan voordoen, zelfs als het het gevolg is van onze eigen nalatigheid.

We hebben geen controle over welke inhoud, of in de vorm van foto's, artikelen of video, andere websites, of de gebruiker, gebruiken in welke vorm dan ook of met een van onze sites. Onze sites worden beheerd via ons netwerk van webmasters en we hebben geen controle over de inhoud van de websites. Door gebruik te maken van onze websites gaat u akkoord met alle algemene voorwaarden en het privacybeleid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade of verlies.