Dus we testen

We willen dat je de pop vindt die je wilt zonder online naar informatie te hoeven zoeken.

Alle foto's zijn genomen op de show door de eigenaar en andere fans van de pop. Alle foto's zijn auteursrechtelijk beschermd van de show. Deze beoordeling heeft betrekking op alleen de poppen die ik beoordeeld op de show verdieping. De poppen zijn ook verkrijgbaar bij Mees en anderen in de winkel voor in-store aankoop. Er zijn twee modellen te zien in een keer, een grote en een kleine. Deze zijn in al hun plastic glorie, maar ik koos ervoor om slechts een van de poppen te laten zien op de show om de verschillen tussen de grote en de kleine showcase. Ik voel niet de behoefte om alle poppen te dekken die beschikbaar zijn. Het zou een boek om zelfs proberen om elke pop beschikbaar lijst.

U altijd onze volledige gebruiksvoorwaarden hier lezen.

Wat vind jij van de blogpost? Als ik vandaag één wens voor je had, wat zou het dan zijn? Ik zou willen zeggen dat wij niet de slechteriken hier zijn. Dat we niet geloven dat poppen om te spelen op enigerlei wijze moeten worden geregeld. De reden waarom we dat niet doen is omdat we informatie over onze poppen willen delen met onze lezers. Wij zijn van mening dat mensen een uitlaatklep moeten hebben voor hun eigen creativiteit. Ik ben blij om te zeggen dat het feit dat veel van onze lezers kinderen zijn betekent dat we niet te maken hebben met veel regelgeving op dit moment. Er zijn echter regels voor speelgoedfabrikanten, detailhandelaren en andere tussenpersonen. We hebben geen controle over wat er in andere landen gebeurt.

Hieronder vindt u een overzicht van onze awards. Houd er rekening mee dat dit niet onze persoonlijke keuzes zijn, maar onze keuzes van de afgelopen jaren.

De winnaar van de Best of Netherlands Awards 2016 is een interessante. Het is een pop met een nogal ongebruikelijk ontwerp. De naam is Gailie en het is een onderdeel van de Playful Little poppen assortiment. Ze is geen pop voor baby's, ze is een pop voor kleine meisjes. Ze heeft een rond gezicht en haar ogen zijn in de vorm van een boog. Ze heeft lang roze haar en ze heeft een blauwe kraag en een boog op haar rug. Ze is mooi. Ik moet toegeven, hoewel, dat ik nogal verrast was door het ontwerp van de pop. Gailie is een speelgoed voor baby's en ze is ontworpen door de Nederlandse modeontwerpster Janina Hönek.

We zijn nog steeds erg bezig met testen.

Ik ben een moeder van 2. We houden ervan om poppen te maken en onze liefde te delen met alle anderen in de wereld. Ik ben geen expert op het gebied van speelgoed (ik heb nog nooit met poppen gewerkt). Alles wat ik je kan vertellen is, als je denkt over het krijgen van een pop, dit is de blog voor jou. De beoordelingen geven je alles wat je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen over een pop. Vanaf het begin ben ik hier om te helpen die beslissing gemakkelijker te maken. Onze missie is om leuke dingen te maken voor mensen om van te genieten. Dat is mijn persoonlijke passie, en mijn motivatie. Als klein Nederlands bedrijf ligt onze focus op het brengen van plezier aan mensen, en het beste in de kunst van het maken van poppen naar het publiek te brengen. Ik sta altijd open om van anderen te leren, en we staan open voor samenwerking. Wij zijn blij met de mogelijkheid van het toevoegen van uw eigen beoordeling aan deze blog, hetzij omwille van een goede discussie of voor uw eigen persoonlijke plezier. Kortom, ik hou van het maken van poppen en ik hou van spelen met mijn poppen.